Cautare

5616 de rezultate pentru "accident slobozia drajna 2 tineri morti 19 01 2010" (3.49 secunde)
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 17.00, D. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 12.30, G. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 10.30, I.
In document se mai arata ca in 2010, vor fi realizate "prioritar" lucrarile la Autostrada Bucuresti-Ploiesti si la Autostrada Transilvania. Astfel, Ministerul Transporturilor estimeaza ca vor fi dati in folosinta 42 de kilometri din autostrada Bucuresti-Ploiesti in iulie 2010 si alti 13 kilometri in decembrie 2010.
Cu toate acestea, doar 1 din 2 persoane chestionate a consultat vreodata un medic dermatolog pentru un screening cutanat (analiza vizuala a alunitelor realizata de un dermatolog), iar 1 din 4 persoane nici macar nu si-a verificat vreodata propriile alunite.
- Cred ca 2 milioane de marci. ... Toate cartile mele sunt in fiecare sectie de radioterapie din Suedia, iar medicii tineri isi incep secundariatul cu acestea. ... Majoritatea medicilor tineri sunt epuizati prin munca adica vor fi burnout.
Filiala judeteana Covasna a PD se declara "indignata" de distrugerea drapelelor nationale la Sfantu Gheorghe de catre cativa tineri ma-ghiari, considerand ca responsabilii morali ai acestei actiune sunt UDMR, CNS si UCM.
Programul "Locuinte ieftine pentru tineri", demarat de Primaria Constanta, a adunat sute de constanteni, sambata seara, in Piata Farului.
Avem deja mii de tineri foarte bine pregatiti, cu experienta prin lume, am putea lua si noi exemplele din alte tari, unde tineri bine pregatiti, fara ideologie se afla in guvern.
Pentru ca de modul in care acesti tineri sunt selectati, motivati si pregatiti poate sa depinda viata si siguranta fiecaruia dintre noi, la un moment dat.
Chiar daca nu a reusit sa faca un salt urias, totusi procentul de tineri s-a imbunatatit. ... Vorbim de intelectualii cei mai importanti la tineri.
Pe treptele Universitatii galatene citeva sute de tineri asteptau ieri dimineata deschiderea oficiala a bursei locurilor de munca. ... La ora 9.00 s-a dat liber la "munca", iar la o ora de la deschiderea bursei peste 300 de tineri aflasera deja oferta.
Geoana a vizitat, joi, o gospodarie a unor tineri fermieri care au beneficiat de o finantare de 25.000 de euro din fonduri europene si nationale, prin intermediul masurii 112 a UE.
Impreuna cu tineri intreprinzatori din Bucuresti si din tara vom discuta despre proiecte de succes, despre solutii practice dezvoltate de Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania si vom prezenta programe pentru sustinerea afacerilor. ... "Legea privind stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor apartinand intreprinzatorilor tineri, debutanti in afaceri" 2.
Guvernul va sprijini infiintarea a cel putin 1100 de firme de catre tineri intreprinzatori.
200 de tineri romani s-au inscris in cursa pentru Marele Premiu LSRS: ... Aflati cine sunt acesti tineri exceptionali cu rezultate deosebite atat in plan academic, cat si extra-curricular accesand website-ul evenimentului:
18 tineri selectionati pentru Finala Nationala a concursului Elite Model Lood Romania 2015 sustinut de Rowenta a avut loc recent, la Le Chateau.
Inainte de a pleca de acasa toti oamenii, varstnici si tineri, se spala pe fata cu un ou rosu si un banut de argint, in credinta ca vor "fi sanatosi ca oul si curati ca argintul".
O mie de tineri fara loc de munca si care primesc ajutor de somaj vi se poate parea un numar mic. ... Peste 3.000 de tineri care nu au reusit sa mearga la o facultate.
In aceste conditii, solutia migratiei apare firesc pentru acesti tineri, fiind singura varianta care le asigura atat conditiile optime de a-si practica la nivel maxim de expertiza meseria cat si o recompensa financiara adecvata pregatirii lor.
OTP Antreprenor a generat nu mai putin de 40 de start-up-uri, dupa ce 40 de tineri antreprenori au primit, pe baza unui concurs, fonduri nerambursabile in valoare totala de 400.000 de euro pentru a-si initia o afacere.
De ce oamenii tineri nu mai fac sex? ... Stateam pe canapele, cu televizorul pornit, in pijamale, dand scroll in jos pe telefoane, sa aflam ce mai fac alti tineri in ziua de azi, in timp ce mancam Doritos. ... De ce oamenii tineri nu mai fac sex?
google-analytics.com